Érthető, megfizethető, megbízható

Garancia

ALAPVETŐ CÉLUNK, HOGY ÜGYFELEINKNEK MAXIMÁLIS SZOLGÁLTATÁST NYÚJTSUNK AZ ÁLTALUNK VÁLLALT TEVÉKENYSÉGI KÖRÖKBEN. EZT A TÖREKVÉSÜNKET ERŐSÍTI MEG A GARANCIA-VÁLLALÁSUNK.

Garanciát vállalunk a, szervizünkben elvégzett munkára. Ez a garancia a Délity Autó szervizben él. Garanciális problémával szervizünkhöz fordulhat, amit ott helyben bírálunk el, és orvosolunk. Garanciális problémával érkező ügyfelek elsőbbséget élveznek. Amennyiben a garanciaelbírást nem tartja megfelelőnek, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@garancia.hu címen. Vállaljuk, hogy az általunk jogosnak elbírált garanciális igény esetén a hibás alkatrészt ugyanolyan minőségű új alkatrészre cseréljük

Gumiabroncs garancia

Speciális garanciánk keretében az általunk értékesített gumiabroncs teljes élettartama alatt vállaljuk a kerék térítésmentes kiegyensúlyozását. Az esetleges defektet megjavítjuk, amennyiben a sérülés javítható.

Díjtalan gumi defektjavítás

A díjtalan defektes gumijavítás minden gumira, (nem csak a nálunk vásároltakra szól), abban az esetben, ha a sérülés javítható

Érvényességük
Csak személygépkocsikra érvényesek, kivéve kereskedelmi használatú, és a sporttevékenységet folytató autókat.

8

Főbb alkatrészek garancia-időtartamai:

garancia (1)

Egyéb alkatrészek garanciájáról érdeklődjön szervizünkben.

Egyéb alkatrészek garanciájáról érdeklődjön szervizünkben.
Jogszabályi garanciaidő biztosítása szervizeinkben.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően az általunk beépített alkatrészekre vonatkozóan a beépített alkatrész számlán szereplő  bruttó árától függően sávos jótállási időt biztosít az alábbiak szerint:

  • 10 000 Ft-ot elérő, de 100 000 Ft-ot meg nem haladó alkatrész esetén 1 év;
  • 100 000 Ft-ot meghaladó, de 250 000 Ft-ot meg nem haladó alkatrész esetén 2 év;
  • 250 000 Ft-ot meghaladó alkatrész esetén 3 év garanciát biztosítunk!


Szabad szervizválasztás és garanciális szerződések

Az európai jogszabályok értelmében a gépjármű-tulajdonosoknak joguk van szabadon választani az autószervizek között. A rendelkezések értelmében a jármű gyártója nem utasíthat vissza garanciális javítást, mint például egy hibás elektromos ablak javítása – csak azért, mert pl. fékbetétet nem a hivatalos szervizhálózatához tartozó szerviz végezte.

Amennyiben Ön kiegészítő garanciát vásárol gépjárművéhez, a gépjármű gyártó kikötést írhat elő az alkatrészre és javító szervizre vonatkozólag. Ebben az esetben a szabad választás lehetősége nem érvényes. 

Amit garanciális probléma esetén tennie kell:

Garanciális igényét abban az esetben is tudod érvényesíteni, ha a számlát nem tudod bemutatni, hiszen azt rendszerünk rögzíti. A biztonságod érdekében kérjük, az észlelt hibát, problémát a lehető legrövidebb időn belül jelezd felénk.
Garanciális problémával szervizünkhöz fordulhat, amit ott helyben bírálunk el. Garanciális problémával érkező ügyfelek elsőbbséget élveznek. Amennyiben a garanciaelbírást nem tartod megfelelőnek, kérjük, fordulj központunkhoz az ugyfelszolgalat@delitykarosszeria.hu e-mail.címen.