Gumi és
Autószervíz

d ksz auto
tire png8

Néhány a leggyakoribb hibákból

Akkumulátor

Ha nehezen indul be a kocsid, valószínű az akkumulátorral van gond. Mielőbb keresd fel egyik szervizünket, hogy kiderítsük, melyik fődarab hibás. Az átvizsgálás ingyenes.

Futómű

Valószínű elállítódott a futómű, ha furcsa, kopogó hangot hallasz, jobbra vagy balra húz a kormány, esetleg a gumiabroncsok egyenlőtlenül kopnak.

Gumiabroncs, gumicsere

Ha észreveszed: a gumiabroncsok helytelenül kopnak; ha az autód félrehúz, rázódik; nem áll egyenesen a kormány; keresd fel szervizünket, ingyen átvizsgáljuk.

Fék

Akadozik a fék? A fékrendszer a gépkocsi legfontosabb biztonsági berendezése. Még ma hozd be ingyenes ellenőrzésre a kocsit. A családod biztonsága múlik rajta.

Időszakos szerviz

Gondoskodj családod és saját magad biztonságáról! Szervizeltesd évente legalább egyszer az autódat! Két csomagunk közül választhatsz: Kisszerviz és Nagyszerviz. Foglalj időpontot most Időszakos szervizre/Kilométerszervizre!

Klíma

Enyhíti a fáradtságérzeted, növeli a koncentrálóképességed. Időben töltesd fel és fertőtlenítsd a klímát. Ingyen átvizsgáljuk.

img 4688 3
clock png6613

Műszaki vizsga

1 nap alatt elintézzük a műszaki vizsgáztatást ügyintézéssel együtt. Autódat előkészítjük a  vizsgára. Neked gond, nekünk rutin. Jelentkezz be online!

Olaj csere

10-15 ezer kilométerenként ajánlott olajat cserélni! Foglalj időpontot olajcserére MOST!

Ingyenes átvizsgálás

Regisztrált törzsvendégnek 0 Ft-ért átvizsgáljuk az autódat! Kerüld el a meghibásodásokat, és tartsd karban gépjárművedet ingyenes ellenőrzésünkkel!A gépjárművek műszaki állapotfelmérését az ügyfél bevonásával, díjtalanul végezzük el. Jelentkezz be ingyenes átvizsgálás szolgáltatásunkra most!

Autó vásárlás előtti átvizsgálás

Vásárolj használtautót magabiztosan! Kapj objektív képet Vásárlás Előtti Átvizsgálás szolgáltatásunkkal a kiszemelt autó állapotáról! Foglalj időpontot MOST Vásárlás Előtti Átvizsgálásra!

Rólunk mondták

Bartos Violetta
Read More
Nagyon segítőkészek, udvariasak. Munkájukban alaposak és precízek.
Ábrahám Mercédesz
Read More
Segítőkészek, nyitottak szinte bármilyen típusú autóhoz 😊
Mester Ágnes
Read More
Szépen kijavították az autó rozsdás részeit nagyon korrekt áron. A kommunikáción lehet egy picit fejleszteni, de ez nem von le semmit a munka kiváló minőségéből.
Tóth Zsolt
Read More
Egy különös eset miatt 10 napon belül két alkalommal is hozzájuk fordultunk két külön járművel. Mindkét alkalommal nagyon korrekt munkát végeztek, a megbeszélt határidőre. Igazából két 5 csillagot kellene adnom. Külön említést érdemel, a munkafelvételen dolgozó munkatárs hozzáállása, türelme, jóindulata, profizmusa. Javaslom.
Kadarkuti Ildikó
Read More
2 évvel ezelőtt vásároltunk tőlük egy autót azóta sem volt semmi gondunk vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Horváth Péter
Read More
Olajcserére mentem.Gyorsan profin dolgoznak.Anyag árat számolnak,munkadíjat nem.
Previous
Next
Kapcsolat

Vedd fel A kapcsolatot Még ma

Keress a lenti telefonszámon.

06 79/ 324-903

img car move

Vagy keress üzenetben!